Fräsch luft inne med rena filter

Filter för ventilationssystem och tilluft till era fastigheter


Sedan tjugofem år hjälper vi fastighetsägare med att byta filter i sina fastigheter. Vi säljer och installerar filter och använder oss av egen personal som kontinuerligt utbildas i frågor kring ventilation, luftkvalitet och energi.

 

Våra filter håller högsta kvalitet och ni kan välja en praktisk prenumeration för att säkerställa att alla bostäder och lokaler har uppdaterade filter som hjälper er att hålla luften ren och fräsch. Vi riktar oss främst till bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Kontakta oss för att få mer information om de olika alternativen.

 

Vårt utbud av filter

I vårt sortiment hittar ni filter för till- och frånluftsventilation samt filter för köksfläktar som i många fastigheter används som en integrerad del av ventilationssystemet.

Våra tilluftsfilter är tillverkade av polypropylen och polyester. Ett fåtal av modellerna har ramar av papp. Vi har valt att arbeta med produkter i dessa material då de har egenskaper som motverkar påväxt av bakterier, svamp- och mögelsporer, vilket är viktigt för att ge bästa skydd mot allergier. När filtren byts ut lämnas de till förbränning där de enda restprodukterna blir koldioxid och vatten.

Det finns även möjlighet att välja kolfilter för en högre reningseffekt mot lukter och aluminiumfilter för extra säkerhet i köksfläktar. Välkommen att kontakta oss för att få råd om bästa produktval för era fastigheter.

Full service gör vardagen enklare

Att prenumerera på våra tjänster ger en enklare vardag. Ni behöver inte längre hålla reda på när det är dags för filterbyte. Vi sköter det åt er och bokar in byten med regelbundna intervaller. Genom att flera av våra medarbetare är studenter så kan filterbytena ofta utföras på kvällar eller helger, vilket brukar passa bättre för många kunder.

Att byta filter som exempelvis elementfilter, köksfilter och pollenfilter regelbundet i sina fastigheter är viktigt för att kunna leva upp till kraven som ställs från myndigheterna idag. För att få bra värden vid en OVK så är rena filter en förutsättning och det är ju även viktigt för de boendes trivsel och hälsa.

Vi servar hela landet med filter i toppklass

Vi erbjuder filter till kunder över hela landet. I dagsläget har vi kunder från Ystad i söder till Umeå i norr. Oavsett var du befinner dig så kan du anlita oss för leverans av filter och filterbyte på din ort. Kontakta oss idag för att få mer information så tar vi fram en lösning för filterbyten som passar just era behov!

Kontakta oss för att bli kund


    *Genom att skicka meddelandet godkänner ni våra avtalsvilkor