Vårt erbjudande

Värdegrund: Ren luft är en del av en god miljö. God miljö är kvalitet i livet. Vi värnar om såväl God miljö som God kvalitet.
Läs mer Miljöpolicy folkfilter
Våra kunder är idag i huvudsak bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag.

Alla sorters filter för tillluft i flerbostadshus

Byte av köksfilter

Utdelning av filter i samarbete brf-styrelser / fastighetsägare. Vi noterar att i de bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag där styrelsen/ägaren tar ansvar för och leder filterbyten, råder som regel allmänt god ordning i övrigt också.

Det här gänget bytte filter och fixade alla don i 164 lägenheter på 4 timmar en lördagsförmiddag, Ett filterbyte tar normalt max 4 timmar.

Folkfilter har huvudkontor i Fittja i södra Stockholm och vi har de flesta kunderna i Mälardalen. Vi har kunder från Ystad till Umeå som vi hjälper med råd och dåd kring och vid filterbyten, så, oavsett var Du bor, undrar Du något – ring! Vi hjälper Dig!

Huvuddelen av våra filterbytare är, av oss utbildade, studenter och gymnasister. De är alltid tillgängliga på helger varför vi oftast ordnar filterbyten lördags- och söndags-förmiddagar, vardagkvällar förekommer. Fördelen är att de flesta är hemma och kan släppa in oss då.