Om oss

Folkfilter startades av Bo Holmgren år 1994. Holmgren drev firman till 2004 då han avled och firman togs över av Peter Bille och Bo Lindén.
Peter och Bo vidareutvecklade konceptet med byte av filter hos kund och de utvecklade även filtren och de krav Folkfilter ställer på de filter bolaget sätter in hos kund och som säljs idag.

Sedan april 2013 ägs och drivs firman av Ulrik Winberg. Firman har fabrik och kontor i Slagsta söder om Stockholm. Vi tillverkar filter själva som vi sedan sätter in hos bostadsrättsföreningar och hyresgäster. Vi säljer även filter till den som vill byta sina filter själv.

Om oss.

Teamet

Våra mål

Under det senaste kalendeåret, 1/10 2013-30/9 2014 ökade vi omsättningen med 20%. Tack Alla Kunder som visat Ert förtroende för vårt arbete!
Under Oktober 2014 satte vi rekord genom att byta filter i 14 bostadsrättsföreningar/ fastigheter varje månad.
Genom att slopa användande av smältlim i vår produktion har vi sparat omvärlden 2,5 ton smältlim förra året. Nu använder vi ca 50Kg/år.

Våra kunder

De flesta av våra kunder är bostadsrättsföreningar med vilka vi sluter abonnemangsavtal om årliga filterbyten som vi eller de själva utför. Vi levererar oftast även filter till de lokaler som finns i fastigheterna våra kunder äger.

Jobba hos oss

Vi söker löpande efter ungdomar som vill vara med och byta filter på vardagar och helger. Betalning sker kontant på stubben efter utfört arbete. Det är utvecklande och kul att ingå i våra filterbytarteam. Hör av Dig med Din CV till info@folkfilter.se så återkommer vi och intervjuar Dig.

Vi söker nu Projektledare/ Säljare som kan sälja våra produkter och tjänster samt leda filterbyten i Göteborg, Malmö och Norrköping/ Linköping.
Du är förmodligen säljare / Key Account manager, sjuksyster eller militär med eller utan säljerfarenhet. Du är viktigast. Vi ser gärna mogna kandidater.

Det nedan syns inte på sidan, detta optimerar sidan för sökmotorer

Om oss.

Om oss.

Om oss.

Om oss.

Om oss.

Om oss